МАКОХЕМ ГЛАНЦ

 

Макохем Гланц дооел Скопје е оформена во 2015та година.

Како фамилијарен бизнис веке во 2ра генерација.

Нудиме комплетна услуга во хигиената на домаќинствата, односно нудиме производи специјализирани за чистење кои му се потребни на секое домаќинство.

Нашите производи ги користат специјализирани трговци кои нивна задача е производите да пристигнат до вашиот дом.

Макохем Гланц е симбол за извонредни иновации.

Еден од нашите приоритети е внимателно да ги слушаме сугестиите и барањата на нашите купувачи, кои не инспирираат да ја преработиме палетата на нашите производи и да постигнеме совршенство.

Висок стандарт и континуиран развој е нашата главна цел.

ЗА НАС

 

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.